dogtransfer - kutyaszállítás
"A mi jutalmunk a kutya mosolya"
MENÜ

 

Európán belül bárhonnan bárhová utaztatunk.

A kutyákat előre megbeszélt helyen vesszük- és adjuk át. Kérésre háztól-házig szállítjuk őket.

Minden útról fényképeket és/vagy videofelvételt készítünk, amit hazaérkezésünk után a megrendelőnek eljuttatunk - amennyiben erre igényt tart.

 

"Iránytaxi"

     A megrendelők igényei alapján összeállított útvonalakon szállítunk egyszerre 4 (maximum 5) kutyát. Ez azt jelenti, hogy nincsenek előre meghatározott útvonalak, hanem mindíg az aktuális cálállomások szerint rugalmasan állítjuk össze a menetrendet.

Pl: Bp. - Linz -Frankfurt Köln - Brüsszel  vagy Bp. - Salzburg - München -Kaiserslautern - Brüsszel

Igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a szállításokat. Az "Útvonalak" menüpont alatt megtekinthetik a tervezett utakat, indulási dátumokat valamint a szabad helyek számát.

 

Egyedi szállítás

     Természetesen - igény esetén - egy kutyával is útnak indulunk, a költségek előzetes egyeztetése után.

 

Fedeztetés

     Egyedülálló szolgáltatásként továbbra is vállaljuk kutyák szállítását fedeztetés céljából. Ebben az esetben a fedezés (általában két alkalommal) jelenlétünkben történik és utána visszaszállítjuk a kutyát a megrendelőnek. A díjazást ilyenkor is előre egyeztetjük.

 

Egyéb tudnivalók


- csak 3 hónaposnál idősebb kutyát szállítunk

- a kutyának rendelkeznie kell minden szükséges oltással, mikrochippel és útlevéllel illetve a célország által előírt egyéb feltételekkel (titer vizsgálat, kullancs elleni kezelés stb.)

Kérjük előzetesen tájékozódjon a beutaztatás feltételeiről! Természetesen mi is naprakész felvilágosítással tudunk szolgálni.

 

 

Asztali nézet